visie

De visie van Lifecoach4me

Zo groot als de  verschillen binnen het team LifeCoach4me is, handelen en denken we toch in basis hetzelfde, vullen elkaar aan en vormen zo samen een prima team. We zijn veelzijdig en kunnen samen of apart dat bieden wat iemand met een hulpvraag nodig heeft.

De ware coach is het leven zelf en geeft dagelijks oefenmateriaal. Oefenmateriaal om zwakheden, of anders gezegd de schaduwzijde, van een ieder van ons onder ogen te zien, te herkennen, erkennen en te accepteren. Vanuit deze acceptatie kun je mild naar je jezellf en de medemens kijken en accepteren zoals deze is.
Zolang de vechter in strijd is met zijn schaduwkant, zal hij keer op keer signalen ontvangen  om tot acceptatie te komen.
Onze missie is om onze kennis, tips en trucs te delen met ieder die hierbij ondersteuning nodig heeft.

Persoonlijke aandacht een gesprek of misschien één woord voldoende om met andere ogen naar de persoon of situatie te kijken.

Voor mij bestaat er geen toeval, maar valt het leven je toe. En dat wil niets anders zeggen dan dat wat je het in het leven ziet, is wat de persoon nodig heeft.
Als jij iets koopt wat speciaal is, is dit wat je vaker om je heen ziet. Voor dat je het zag was het er ook, het had alleen niet je aandacht.
Wanneer je de emotie horend bij een persoon of situatie hebt veranderd, staat een nieuw thema klaar wat je aandacht nodig heeft. Als je de stappen herkent zul je merken dat je je niet zo snel uit het veld laat slaan en je een innerlijke groei doormaakt.

En toch, we hebben allemaal van die momenten dat we een terugval krijgen, het even niet zien of niet zien zitten. Hoe fijn is het om weer even op herhaling te gaan bij iemand die naar je luistert en je weer op weg kunt helpen? dit met elkaar te delen en elkaar weer op weg te helpen.

Laat je emoties je niet de baas worden waar je letterlijk en figuurlijk ziek van kunt worden,
Voorkomen is beter dan genezen.
Misschien is dit wel de les die we nu hebben te gaan nu de gezondheidszorg duurder wordt en we er minder voor terug krijgen.

Maak duidelijk je eigen keuzes, kies daarom voor een manier van helen die bij je past!

Met inzicht kom je tot heling. De eerste stap is openstaan voor het ontvangen van inzichten. Heling is geen garantie voor genezing, heling kan ook betekenen het accepteren van de situatie en/of hiermee tot stilte komen in jezelf.

maak nu de stap naar persoonlijke groei

Marcel 06-44993240

Joke 06-44993248