Marcel

Mijn naam is Marcel Oosterbeek (1963) geboren en getogen in Den Helder, getrouwd, en verwend met twee prachtige kinderen en twee kleinkinderen. Ik speel graag op mijn keyboard. Mijn laptop gebruik ik voor ontspanning, kennis te vergaren en om mijn creativiteit te vergroten. Ook wandel ik graag of ben aan het hardlopen en vind ik het ook leuk om naar sport te kijken.

Binnen mijn werk raakte ik steeds meer geïnteresseerd in wat iemand motiveert om de dingen te doen die hij of zij doet, waarbij ik ook te maken kreeg met medewerkers met een beperking. 

Om meer inzicht te krijgen hoe mijn communicatie werkt en om meer aan te sluiten op de wijze van communiceren van anderen heb ik, samen met Joke, een practicioners opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gevolgd bij Zumaya in Alkmaar.

De volgende stap in mijn ontwikkeling was bij Health Balance voor de opleiding tot Life Coach. Wat een LifeCoach voor jou kan betekenen lees je bij wat is een life coach.

Om meer vaardigheden en verdieping van mijn coachingskwaliteiten te ontwikkelen heb ik ook de vervolgopleiding, Coach de Coach, gevolgd.

maak nu de stap naar persoonlijke groei

Marcel 06-44993240

Joke 06-44993248