Joke

Ik ben Joke Oosterbeek, met Marcel vorm ik een stel en hebben wij een gezin met twee kinderen en twee kleinkinderen.

Van de activiteiten die ik samen met Marcel organiseer, ben ik het creatieve brein en deze gave zet ik in voor LifeCoach4me. Door onze krachten te bundelen kunnen wij samen vanuit onze eigen kwaliteiten hier een invulling aan geven.
Wij geven de LifeCoach sessies samen en het is mogelijk om een sessie te volgen die door één van ons beiden wordt gegeven.

Ik heb geen specifieke opleiding gevolgd in het coachen, toch kan ik wel zeggen dat ik hier ruimschoots ervaring in heb opgedaan in het dagelijkse leven, ik was bedenker en mede organisator van de spirituele beurzen en heb vele artikelen geschreven voor onze Nieuwskrant van Agaphe, waar ik enige tijd geleden mee ben gestopt.

Tijdens mijn zoektocht door het leven kan ik me, als ervaringsdeskundige, door een eigen opgezette methode rust geven. Deze methode is een mix van stappen bestaande uit verschillende oefeningen die ik ben tegengekomen of eerder heb gedaan bij cursussen en trainingen die ik heb gevolgd. Door het blijven toepassen kan ik zeggen en voelen dat alle antwoorden in jezelf aanwezig zijn.
De zoektocht begint en eindigt bij onszelf.

maak nu de stap naar persoonlijke groei

Marcel 06-44993240

Joke 06-44993248