therapeuten

Opzet Rondje Alternatieve Vormen voor Heling en Groei op 3 mei 2015

Op de locatie maakt de deelnemer kennis met de locatiehouder/ster en met zijn/haar werkwijze.

Begin van de kennismaking is 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.
Locatiehouders kunnen 20 minuten kennismaking voor deelnemers aan het Rondje op zijn/haar manier invullen.
Daarna is er 40 minuten ruimte voor persoonlijke vragen.
Het doel is om kennis te maken met elkaar, dus voor zowel de deelnemer als locatiehouder. Is een persoonlijke behandeling gewenst, maak dan  een aparte afspraak.
Het is aan de locatiehouder om dit naar eigen inzicht in te vullen, wanneer het rustig is, is een andere aanpak mogelijk dan wanneer de locatie druk bezocht wordt. In het laatste geval wordt geadviseerd het schema aan te houden van 20/40 minuten.

Deelnemers kunnen zo op drie manieren kennismaken, door bij de algemene kennismaking aanwezig te zijn en door vragen van mede geïnteresseerden zoveel mogelijk informatie krijgen en/of door na twintig minuten aan te schuiven voor persoonlijke vragen.
Als locatiehouder kun je aangeven of je de hele middag je praktijk open houdt en of een collega met een thuis praktijk gebruik mag maken van jouw praktijkruimte.

Door als locatiehouder mee te doen aan het Rondje maak je gratis reclame en heb je kans je klantenkring uit te breiden. Ook kun je kennis maken met collega’s die op eenzelfde manier kijken naar het helen van de mens en zo jouw en ons netwerk vergroten. We nemen je gegevens op en plaatsen het op onze website om het netwerk wat ontstaat inzichtelijk te maken.

Als je meedoet, kun je dit op je eigen website aangeven en de gegevens van  mede locatiehouders plaatsen aan wie je klanten door wilt verwijzen.
Je krijgt hiermee ook klanten die door de ander zijn doorverwezen naar jou.

Na afloop van het Rondje komen wij alle deelnameformulieren ophalen van de deelnemers en de bijdrage die zij voor het deelnamen aan het Rondje aan jullie hebben betaald. Met deze opbrengst nodigen wij een spreker uit die zich bezig houdt met anders genezen, om zo meer aandacht te besteden aan een voor een groot deel van de bevolking nog onontgonnen gebied van Anders Genezen.

Wil je meedoen met het eerste Rondje Alternatieve Vormen voor Heling en Groei op 3 mei 2015? Geef je deelname door via: joke@lifecoach4me.nl

Wij kunnen met gepaste trots melden dat Richard Hoofs op 14 juni een lezing komt  geven met een thema wat past binnen alternatieve geneeswijze.

[whohit]alternatief rondje therapeuten[/whohit]

maak nu de stap naar persoonlijke groei

Marcel 06-44993240

Joke 06-44993248