alternatief rondje

Rondje Alternatieve Vormen voor Heling en Groei op 3 mei 2015

Voor een ieder kan het goed zijn om te weten welke alternatieve geneeswijzen er zijn die je kunnen ondersteunen tijdens een ziekteproces of persoonlijke groei.
Ook wanneer je nu gezond bent kan het interessant zijn om je licht op te steken over welke alternatieve vormen er zijn en welke er bij je past.
Er is niet één weg die naar Rome leidt, daarom kan regulier en alternatief of een combinatie een aanvulling zijn om jouw proces te ondersteunen.

Vertrouw in jezelf en blijf bij jezelf . Voel of de ander die jou op dit moment ondersteunt je raakt en je dus meer open staat voor heling. Dit maakt dat dezelfde behandelwijze door dezelfde behandelaar met dezelfde klacht bij de één wel kan aanslaan en bij de ander niet.
Een hulpverlener kan jou niet genezen, genezen doe je zelf.

Nieuwe inzichten kunnen de kijk op ieders leven veranderen en hiermee het omgaan met ziek zijn naar helen, wat ook het accepteren van de situatie kan betekenen.

Ben je nieuwsgierig en maak kennis met verschillende vormen van heling, houd dan 3 mei vrij voor het eerste Rondje Alternatieve Vormen voor Heling en Groei.

Wil je als deelnemer meedoen aan het eerste rondje Rondje Alternatieve Vormen voor Heling en Groei? Klik hier

Wil je als therapeut meedoen aan het eerste rondje Rondje Alternatieve Vormen voor Heling en Groei? Klik hier

Op 14 juni komt Richard Hoofs een lezing geven met een thema wat past binnen alternatieve geneeswijze.

maak nu de stap naar persoonlijke groei

Marcel 06-44993240

Joke 06-44993248